Nezvestná žena zo Starej Ľubovne nájdená mŕtva. Ukradol tri banány a porozbíjal okná. Objasnená krádež v potravinách v Kamenici nad Cirochou

22.10.2013 Celý región

Nezvestná žena zo Starej Ľubovne nájdená mŕtva
Včera /21.10.2013/ bolo podvečer nájdené telo nezvestnej 65 ročnej ženy zo Starej Ľubovne, v priepustnom kanále vodného toku rieky Poprad – pri objekte Malej vodnej elektrárne.
Pripomeňme, že nezvestnosť ženy nahlásil jej manžel a to v nedeľu /20.10.2013/. Žena údajne odišla z domu v sobotu /19.10.2013/ ráno, domov sa nevrátila a nepodala o sebe ani žiadnu správu. Obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť ženy, predbežne nezistil známky zavinenia inou osobou a pre určenie presnej príčiny smrti nariadil pitvu nebohej. Obvodné oddelenie Policajného zboru v Starej Ľubovni začalo v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Ukradol tri banány a porozbíjal okná
Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bardejove vzniesol obvinenie 42 ročnému mužovi z obce Koprivnica, okr. Bardejov pre prečin krádeže a pre prečin poškodzovania cudzej veci.
Obvinený muž mal koncom septembra tohto roku najskôr rozbiť okno na jednom z predajných stánkov pre obchodným domom v Bardejove, z ktorého odcudzil tri banány a neskôr na Ul. Dlhý rad poškodil ďalší stánok taktiež tým, že porozbíjal sklenené okná. Škoda, ktorú obvinený spôsobil majiteľom týchto prevádzok bola spolu vyčíslená na sumu takmer 800,-Eur. Muž je stíhaný na slobode.

Objasnená krádež v potravinách v Kamenici nad Cirochou
Začiatkom tohto mesiaca došlo v jednej z prevádzok potravín na Ul. Gaštanovej v Kamenici nad Cirochou ku krádeži, pričom škoda bola vyčíslená na sumu takmer 1.300,-Eur.
Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom z prečinu podielnictva obvinil troch mladistvých. Chlapci pochádzajú z Kamenice nad Cirochou a sú vo veku 15-16 rokov. Jednému z chlapcov bolo vznesené obvinenie aj pre prečin krádeže, nakoľko on rozbil sklenené dvere na prevádzke a odcudzil z nej rôzne cigarety, alkohol ako aj finančnú hotovosť. Takto získané veci ponúkol aj svojim kamarátom s tým, že ide o kradnuté veci. Obvinení chlapci sú stíhaní na slobode

V Poprade spoločný výkon služby
Včera /21.10.2013/ v čase od 14:00 hod do 18:00 hod na teritóriu Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade sa uskutočnil spoločný výkon služby dopravnej polície.
Akcia bola zameraná na kontrolu dodržiavania zákazu požívania alkoholických nápojov vodičmi vozidiel pred alebo počas jazdy, stanovenej rýchlosti ako aj dodržiavanie ostatných pravidiel cestnej premávky. Dopravní policajti kontrolovali aj dodržiavanie povinnosti chodcov a nemotorových účastníkov cestnej premávky. Do tohto spoločného výkonu služby sa zapojilo 35 policajtov, ktorí zistili 103 priestupkov, z toho bolo 98 riešených na mieste v blokovom konaní, jeden priestupok bol oznámený na dopravný inšpektorát a štyri priestupky boli riešené napomenutím. Vedenie vozidla pod vplyvom alkoholu bolo zistené u jedného vodiča nemotorového vozidla.  
 

Vyberte región